Select Page
Storm Hulsman

Storm Hulsman

Mediavormgever

Ik ben Storm Hulsman en ben 18 jaar oud. Woon in Zwanenburg, ik woon daar nu al zo’n 12 jaar. Ik houd van voetballen en snowboarden. Ik heb het Mediacollege gekozen, omdat ik veel doe met computers en het altijd al leuk heb gevonden achter een computer. Ik zit nu in het 2e jaar van mijn opleiding Mediavormgever. Ik heb in de afgelopen 2 jaar al veel geleerd en kijk ernaar uit om op stage te gaan aankomend jaar.

Eigen werk

Hiernaast bevind een kappers website die ik gemaakt
heb voor een particulier. Ik heb deze website
ontworpen voor Poelgeest kapper in Zwanenburg.
Klik op het logo om de website te bekijken.

Eigen werk

Hier heb ik nog 2 logo’s die ik zelf ontworpen heb voor mezelf en ook voor een vriend. Hiernaast ziet u mijn eigen logo, ik heb dit logo ontworpen, omdat ik steeds meer opdrachten kreeg van particulieren. Toen bedacht ik me dat ik is iets voor mezelf moet maken, iets wat mij, mij maakt. Dit logo is een presentatie van mij en mijn naam.

Eigen werk

Dit logo heb ik ontworpen voor een vriend van mij. Die kwam naar mij, omdat iemand aan hem vroeg of hij een logo kon ontwerpen. Toen is hij naar mij toe gekomen. Ik heb met hem samen schetsen gemaakt en zijn op dit mooie ontwerp uiteindelijk gekomen.